menu
Winkel zoeken

Veelgestelde vragen

Zo nu en dan krijgen we wat vragen over deze website. Daarom hebben we de veelgestelde vragen verzameld op deze pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Is een account aanmaken gratis?

Een account aanmaken en uw bedrijf toevoegen, is inderdaad helemaal gratis! We willen een zo kwalitatief en groot mogelijk overzicht creëren en uw hulp stellen we daarom erg op prijs.

Hoe pas ik mijn profiel aan?

Wanneer u inlogt, komt u terecht in uw dashboard. Binnen dit dashboard is het mogelijk om alles aan te passen wat te maken heeft met uw account en bedrijfsprofiel.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Dat kan gebeuren! Via de wachtwoord vergeten pagina, kunt u eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen, zodat u weer snel toegang heeft tot uw bedrijfsprofiel.

Kan ik een link naar mijn website toevoegen?

U kunt inderdaad een link naar uw website toevoegen aan uw profiel. Hier vragen we echter wel een kleine vergoeding voor. Het voordeel van een link op uw profielpagina is dat hij niet alleen voor extra bezoekers op uw website zorgt, maar ook bijdraagt aan uw positie in zoekmachines als Google.

Kan ik mijn bedrijf verder onder de aandacht brengen?

De beste manier of uw bedrijf onder de aandacht te brengen, is door uw bedrijf in de spotlight te zetten. Dit houdt in dat er op de homepagina én op iedere andere pagina van deze website wordt verwezen naar uw bedrijfsprofiel. Zo wordt uw bedrijf dus echt in de schijnwerpers gezet, wat resulteert in veel extra bezoekers op uw profielpagina.

Hoe kan ik mijn factuurgegevens aanpassen?

U ontvangt uiteraard netjes een factuur als u een link aan uw profielpagina toevoegt of uw profiel in de spotlight zet. Daarvoor worden automatisch de gegevens van het door u ingevoerde bedrijf gebruikt. Wanneer de factuurgegevens niet gelijk zijn aan de ingevulde gegevens, dan kunt u ze in het dashboard via 'Gegevens wijzigen' aanpassen.

The spotlight
Noppes Kringloopwinkel

Noppes Kringloopwinkel Lees meer

0 beoordelingen
Nieuwegein
Nieuwsbrief Ontvang nu de laatste tweedehands winkels per mail
Akkoord met privacybeleid